1922 yılında lokantacılık sektörü ile başlayan serüvenimiz , yaklaşık 100 yıllık kalite ve tecrübemiz sonucu , Afyonkarahisar’da eksikliği görülen tatlıcılık sektörüne girerek 2004 yılında AFTAT markası ile devam etmektedir.

 

2004 yılından bu yana Afyonkarahisar’ın meşhur karafırın ekmek kadayıfını, kabak tatlısını, manda ve süt kaymağını siz değerli tatlıseverlerin damak tadına sunmaktayız.

 

Aftat olarak, Afyonkarahisar’ın konumu gereği orta noktada birçok ili birbirine bağlamasından dolayı gelen yerli ve yabancı müşterilerin ilgi odağı olduk.

Üretim tesisimizde son teknolojileri takip ederek, endüstriyel vasıflar ve sağlığımızı da ön planda tutarak, hiçbir ürünümüzde KATKI MADDESİ KULLANMIYORUZ.

Ürünlerimizi en doğal haliyle %100 ŞEKER PANCARI kullanarak üretiyoruz.Bu ilkemizden ödün vermeyerek Türkiye’nin en tatlı markası olduk.